Trouwkaart Laure & Ruben

Trouwkaart Laure & Ruben

Het ontwerpen van deze trouwkaart begon bij het aanzoek. Ruben vroeg Laure ten huwelijk op een berg in Roemenië. Samen de wereld verkennen was zijn vraag. De sfeer van het aanzoek en de aankomende bruiloft wilde zij graag in de kaart terug laten komen. De voorkant van de kaart geeft deze sfeer goed aan. Samen op avontuur!

Samen met het bruidspaar hebben we enkele avonden brainstormsessies gedaan om de perfecte trouwkaart te ontwerpen. Verschillende kleuronderzoeken en typografie voorstellen zijn langsgekomen. Het paar wilde dat de trouwkaart hen representeerde. De speelsheid van de typografie en de kleurencombinatie geeft dit weer. De tijdlijn met verschillende illustraties heeft CIS zelf geïllustreerd. Het bruidspaar gaf hun mening over welke illustraties zij wilden zien, CIS heeft hier hen op aangevuld. Het paar heeft mij de vrije hand gegeven in het ontwerp. Een project waar ik met veel plezier op terug kijk.

De drieluikkaart is gedrukt op houtvrij papier met een vleugje katoen. Het heeft een klassieke, fijne lijnenstructuur wat typerend is voor gevergeerd papier.  De structuur van het papier is zichtbaar gebleven in het drukwerk wat een natuurlijke sfeer geeft.

“Toen wij bezig waren met voorbereidingen voor onze bruiloft wisten we meteen dat we CIS wilden vragen om onze trouwkaart te maken. Zij had al eerder voor anderen vrienden een prachtige trouwkaart gemaakt. CIS heeft inzicht en kennis in wat ze doet. Niet alleen wij, maar heel veel ontvangers van onze trouwkaart waren super enthousiast! We mochten volledig aangeven wat wij wilden op onze trouwkaart. Daarnaast gaf zij ons veel informatie en tips over bijvoorbeeld kleuren combinaties. Super fijn om samen met CIS onze kaart te maken, wij hebben ervoor gekozen om CIS vooral haar gang te laten gaan met onze trouwkaart. Dus wij gaven onze voorkeur en opzet aan, maar Francisca heeft er echt een onvergetelijke trouwkaart van gemaakt! Wouldn’t have it any other way!”

– Laure en Ruben Visser

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren