CIS Graphic Design

Ontwerp mogelijkheden

Persoonlijk

Trouwkaart
Net verloofd en op zoek naar een persoonlijke uitnodiging voor jullie bruiloft?
We kijken samen naar de wensen die jullie hebben om tot een persoonlijk ontwerp te komen die helemaal bij jullie past. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Geboortekaartje
Zwanger en wil je graag een heel persoonlijk kaartje? Een uniek kaartje die helemaal bij jullie wensen aansluit? Samen bekijken we verschillende mogelijkheden en maken een ontwerp dat bij jullie ideeën past.

Ontwerpen op maat
Denk aan stickers, vlaggen, boekenleggers, menukaarten, illustraties, items voor een speciale gelegenheid, uitnodigingen en meer. Vraag naar de mogelijkheden.


Zakelijke

Huisstijl ontwerp
Net startende of op zoek naar een nieuwe uitstraling voor je bedrijf? Samen gaan we kijken naar de ontwerpwensen om tot een passende huisstijl te komen. Voorafgaand aan het ontwerpproces zal er een persoonlijk gesprek plaatsvinden waarin alle belangrijke aspecten besproken zullen worden.

Ontwerp Logo
Het bedrijfslogo is de eyecatcher van je bedrijf. Het laat de sfeer en identiteit zien, een belangrijk onderdeel van de branding. Net startende en op zoek naar een logo waarmee je bedrijf opvalt? Heb je al een bestaand logo en wil je een aanpassing van het logo? Neem dan contact op voor een passende offerte.

Flyer of poster ontwerp
Een evenement op komst? Wil je laten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft? Een flyer of poster is geschikt om aandacht onder de mensen te brengen.

Website ontwerp
CIS Graphic Design kan een website ontwerp passend bij de huisstijl verzorgen. Het bouwen van de website word uitgevoerd door een andere partij. CIS Graphic Design heeft de mogelijkheid om een andere partij in te schakelen.

Folder ontwerp
Folders zijn geschikt om met de post te versturen maar ook om op te vallen bij je klanten. Een fijn en effectief promotiemateriaal. Het folder ontwerp begint bij het ontwerp van vier pagina’s.

Ontwerpen op maat
Het is ook mogelijk o.a stickers, banners, vlaggen, boekenleggers, menukaarten, social media posts bij CIS Graphic Design te laten verzorgen.


* Vooraf zal er altijd contact plaats vinden om het ontwerp zo passend mogelijk te maken. Aan de hand van dit gesprek wordt een prijsbepaling gemaakt.